6 de novembre del 2008

LENGUADO O RAPE AL "ALL CREMAT" DE EMERGENCIA

Siempre que la emergencia no sea que se te ha quemado la casa, y tenga fácil solución (como ahorrar tiempo haciendo la cena).

Mi madre nos solía hacer este plato el día que tocaba comer pescado y no tenía mucho tiempo para prepararlo. Es fácil, rápido, ligero y sabroso (cuatro características que juntas, provocan que el plato en cuestión jamás pueda caer en el olvido!). Ella siempre lo hace con rape (pejesapo), pero aquí improvisé con unos lenguados individuales que tenía congelados, y siguiendo mi linea, le añadí algo de picante.

INGREDIENTES:

- Aceite de oliva
- Guindilla
- Pimentón de cayena (o pimentón a secas)
- Pimienta negra
- Ajos
- Agua
- El pececito deseado (y descongelado, si procede)


ELABORACIÓN:

Calentar el aceite con las guindillas. Freír el aceite hasta tostarlo y retirarlo. Añadir una cucharada de cayena, mezclar rápido con una cuchara de madera y añadir el agua.
Añadir el pescado, salpimentar y dejar cocinar un ratito. Decorar con los ajos por encima, y comer!

7 comentaris:

xaro ha dit...

Ràpid, fàcil i bo.....es pot demanar alguna cosa mes???
Veig que tb ets de les de posar picant a per tot, eh??
Ptnts

No tot són postres ha dit...

Boníssim el rap a l'all cremat, segur que els llenguados també!
PTNTS
Dolça

Ana Powell ha dit...

Hola buenas
Una receta riquissima.
Me encanta el lenguado.
Te deseo un feliz fin de semana
Besicos

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Déu estar requetebó. Pensa que si afegeixes vinagre això es un escabetx. M'ha agradat molt aquest plat. Em quedo amb el lenguado ya que el rap el trobo insipid.
Salud!!!!!!!!!

starbase ha dit...

Jo suscric la recepta peeero sense el picant.

Soc un mitja-nena. Ho sé :D.

Anna S. ha dit...

Jo la recepta a l'all cremat la feia amb allioli gratinat al forn. Ben mirat, tal i com ho dius tu, és més lógic.... El tastarem a veure qué tal queda.

Sara ha dit...

Xaro: efectivament, la meva devoció pel picant, crec que es pot començar a nomenar "addicció"!!

Dolça: si, va quedar molt bé, perquè queda força suau fet d'aquesta manera.

Ana Powell: muchas gracias, otro besico para ti!

Olletes: m'has donat una idea amb això del vinagre....

Starbase: contra gustos... només els grans homes admeten petites debilitats... jejeje

Anna S: efectivament, l'all cremat és fa amb all i oli, per això poso lo de all cremat entre "" al títol, perquè aquest nom, és un d'aquests mals hàbits familiars.

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!