tag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post362549340683310680..comments2023-06-21T11:57:42.978+02:00Comments on Tastaolletes: What Really Grinds my Gears: Restaurante CarmelitasSarahttp://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-13246189182568582812009-05-12T10:53:00.000+02:002009-05-12T10:53:00.000+02:00Olivier:
Com pots veure, també havia esta un del...Olivier: <br /><br />Com pots veure, també havia esta un dels meus restaurants preferits. Haig de reconèixer que no hi he tornat, però ho faré... ens agradava, què hi farem!<br /><br />El que si volia recalcar, és que no em queixo de que triguin una mica (que potser sí, que això pot ser normal en un dia amb molt d'aforament), sino que triguin molt, i t'arribin els plats a taula freds (això, em sembla que en un restaurant de la qualitat que vol ser el Carmelitas (i que habitualment assolia), no és acceptable).<br /><br />Hi has sopat per menys de 20 Euros?? <br /><br />Una abraçada i gràcies pel teu comentari!!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-15635409487307207822009-05-11T21:41:00.000+02:002009-05-11T21:41:00.000+02:00Dons jo hi vaig molt sovint i trovo que hi han poc...Dons jo hi vaig molt sovint i trovo que hi han pocs restaurants amb una relació qualitat preu tan bona com la del Carmelitas. M´agrada molt la simplicitat i honestitat dels seus plats i vins. Es el meu favorit!. El menu del mig dia a 10 euros es molt raonable i sopo moltes vegades per menys de 20 euros!! Alguna vegada han tardat una mica, pero es molt normal. M´agrada l´esperit del lloc.Olivierhttps://www.blogger.com/profile/07312177318041283878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-16820693093720919822008-09-12T17:51:00.000+02:002008-09-12T17:51:00.000+02:00Que bé, que bé! Nova lectora i amb recomanacions!!...Que bé, que bé! Nova lectora i amb recomanacions!!! Moltes gràcies nina!<BR/><BR/>Un petò gegant!!!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-77416156532242896942008-09-12T17:23:00.000+02:002008-09-12T17:23:00.000+02:00Doncs a propet del Carmelitas te'n recomano un alt...Doncs a propet del Carmelitas te'n recomano un altre de molt baratet i que vaig provar ahir mateix... Rosa del Raval<BR/>http://www.rosanegrabcn.com/rdr/es/index.html<BR/>Mexicà però amb qualitat i ambient molt divertit!!<BR/>Segueixo cotillejant pel teu blog, estic enganxada! ;)<BR/>petonets guapiCristina B.https://www.blogger.com/profile/14331325390481543828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-48516596954637755672008-07-01T12:16:00.000+02:002008-07-01T12:16:00.000+02:00Pero ten en cuenta que el zumo de naranja tardó 20...Pero ten en cuenta que el zumo de naranja tardó 20 minutos porque... era natural y los estaban haciendo ellos mismos... <BR/>A mí me dio más pena Charlie que se quedó sin su super pastel de chocolate relleno de chocolate y aliñado con chocolate por encima porque estaban tan liados haciéndonos el zumo que no les dió tiempo de cortar un trocito del pastel... <BR/>¡¡Y qué decir de las verduras a la brasa!! La primera vez que me sustituyen pimiento por coliflor, berenjena por brócoli, y calabacín por boniato... <BR/>La animación vino a cuenta de la chica rara de la acera de en frente. <BR/>Si no te llegan a traer la ratafía, estoy segura que nos vamos sin pagar!!!Seyeranahttps://www.blogger.com/profile/10475383284822436816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-75717053913154842852008-07-01T08:20:00.000+02:002008-07-01T08:20:00.000+02:00Ei carinyo, quin greu que em sap... només hi he an...Ei carinyo, quin greu que em sap... només hi he anat una vegada al Carmelitas i hi vaig sortir prou satisfeta (un pèl car). Com a tu, m'emprenya molt que m'atenguin malament i em prenguin el pel... no vas demanar el llibre de reclamacions? quina paciència que tens, nosaltres si quan seiem a taula si al cap de cinc deu minuts no donen senyals de vida ens aixequem i marxem... i ens quedem tant amples.<BR/>Mil petons bonica, i espero que mai més et facin esperar tant.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com