tag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post2680934668144520440..comments2023-06-21T11:57:42.978+02:00Comments on Tastaolletes: TABOULÉ DE SALPICÓN (o reinvento de las sobras)Sarahttp://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-65506502864501565052008-03-24T23:34:00.000+01:002008-03-24T23:34:00.000+01:00Hola!Gina: sisi, això de "customitzar" va molt bé ...Hola!<BR/><BR/>Gina: sisi, això de "customitzar" va molt bé amb les sobres.<BR/><BR/>Tx+lK: Gràcies, gràcies, mil gràcies! Ja us he dit alguna vegada que també m'encanta el vostre, oi???<BR/><BR/>Seyerana: Un petonet, demà te'l dono, que dinem juntes!<BR/><BR/>Cannella: te he mandado un mail con la info de la pasta que te comenté. De todos modos, dímelo si no la encuentras, no es ninguna molestia mandártela!<BR/><BR/>Abrazos a tots!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-74656989354467876952008-03-24T11:07:00.000+01:002008-03-24T11:07:00.000+01:00Hola Sara,me upedes decir la marca de la pasta que...Hola Sara,<BR/>me upedes decir la marca de la pasta que me decías? Es que he notado que aquí se encuentran varias pastas catalanas e incluso tipos de arroces, quiero comprobar si la hay antes de que te molestes en enviármela. Un besoMonica Bedanahttps://www.blogger.com/profile/03272669593188111800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-1570027403878821432008-03-18T09:38:00.000+01:002008-03-18T09:38:00.000+01:00Reinventar?? No reina, no. La realitat de tot això...Reinventar?? No reina, no. La realitat de tot això és que tú no has seguido una receta en tu vida!! Pero si te apuntas una receta para algo y la tuneas!!!<BR/>Y eso es lo mejor, porque tus recetas son únicas, como tú. <BR/>Petonets!! <BR/>Per cert, tú te comes el cuscús y yo el salpicón, ¿vale?Seyeranahttps://www.blogger.com/profile/10475383284822436816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-27428382357452658052008-03-17T20:19:00.000+01:002008-03-17T20:19:00.000+01:00Eo, Sara!Quin blog més xulo que tens, i quina pint...Eo, Sara!<BR/>Quin blog més xulo que tens, i quina pinta les teves receptes i el que més ens agrada és com expliques les coses! Fantàstic!<BR/>T'afegim a favorits.<BR/>Fins ben, ben aviat!<BR/>Tx+IkLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3326531747880076522.post-44571769831826315212008-03-17T15:33:00.000+01:002008-03-17T15:33:00.000+01:00uau molt bona idea.m'ho apunto.uau molt bona idea.<BR/>m'ho apunto.ginahttps://www.blogger.com/profile/16289313628502317066noreply@blogger.com